Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Samarbete med Indien inom hälsa med fokus på AI-baserad digitalisering, biodesign eller cirkulär ekonomi

Med erbjudandet vill Vinnova skapa möjligheter till samarbete med Indien inom hälsa med fokus på AI-baserad digitalisering, biodesign eller cirkulär ekonomi. Syftet är att möjliggöra skalbara och flexibla hälsolösningar i båda länderna. Utlysningen sker i samarbete med indiska departementet för bioteknik (DBT). Ansökan sker parallellt i Sverige och i Indien. Vinnova är ansvarig myndighet i Sverige.

Erbjudandet i korthet

Vad kan ni söka för?

Projekt inom hälsa med fokus på AI-baserad digitalisering, biodesign eller cirkulär ekonomi. Vinnova finansierar forsknings- och utvecklingsaktiviteter i Sverige som resulterar i innovativa, hållbara och kostnadseffektiva lösningar.

Vem kan söka?

Organisationer i Sverige som vill samverka med organisationer i Indien. Vi uppmuntrar deltagande av olika aktörer. Projektkoordinator måste komma från akademin; universitet, högskola eller forskningsinstitut.

Hur mycket kan ni söka?

Upp till 2.8 miljoner kronor. Företag som söker bidrag förväntas medfinansiera sina stödberättigande kostnader. Maximal stödnivå beror på vilken typ av aktivitet som genomförs inom projektet.

Viktiga datum

 • Ladda ner mallar för bilagor

  Här kan ni ladda ned mallar för de bilagor som ni behöver bifoga i ansökan, till exempel CV-mall eller projektbeskrivningsmall.

  Detta händer när utlysningen stängt

  När er ansökan registrerats mejlar vi en bekräftelse till den som står för användarkontot samt till projektledaren och firmatecknaren. Detta kan ta några timmar efter att utlysningen stängt. Om du inte har fått en bekräftelse inom 24 timmar efter att utlysningen stängt, hör av dig till oss.

  När utlysningen stängt kan ni inte ändra eller fylla i några nya uppgifter. Då kan ni bara komplettera er ansökan om vi ber om det.

  Vem kan läsa er ansökan?

  Ansökningar som lämnas in till oss blir allmänna handlingar. Men vi lämnar inte ut uppgifter om verksamheten, uppfinningar eller forskningsresultat om det kan antas att någon lider ekonomisk skada om uppgifterna visas.

  Det innebär att vi måste lämna ut handlingarna om någon efterfrågar dem. Men vi sekretessbelägger den information som vi bedömer skulle kunna innebära ekonomisk skada om den lämnas ut.

  Så hanterar vi allmänna handlingar och sekretess

  Frågor?

  Om ni har frågor är ni välkomna att kontakta någon av oss.

  Jennika Gill Noltorp

  Utlysningsansvarig

  +46 8 473 30 45

  Malin Petersen

  Utlysningsansvarig

  +46 8 473 31 31

  Teknisk support

  Tekniska frågor om e-tjänsterna

  För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att anmäla dig till vårt nyhetsbrev. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

  Ändra dina kakinställningar

  Diarienummer 2022-02857

  Statistik för sidan