Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Fashion Tech Talks

Diarienummer
Koordinator PATRIKSSON COMMUNICATION AB
Bidrag från Vinnova 350 180 kronor
Projektets löptid maj 2017 - juni 2017
Status Avslutat

Viktiga resultat som projektet gav

Målet med Stockholm Fashion Tech Talks var att etablera konferensen under Symposium Week som en av de mest tongivande konferenserna kring området och Stockholm som den självklara staden för mode och teknologi och med de främsta representanterna och talarna i världen. Stockholm Fashion Tech Talks har ambitionen att det ska bli en återkommande event under symposium veckan och den mest intressanta konferensen inom mode och teknologi att besöka.

Långsiktiga effekter som förväntas

Vårt mål var att Stockholm Fashion Tech Talks skulle bli en självklar komponent under Symposium veckan och Brilliant Minds som attraherar många besökare inom främst teknologi och musik till Stockholm. Vi ville med SFTT skapa en av de mest intressanta konferenserna i världen kring mode och teknologi med de bästa representanterna och visionärerna inom området och Stockholm är den självklara hubben för kreativitet och teknologi. Ambitionen är att Stockholm Fashion Tech Talks ska vara en återkommande konferens under symposium veckan.

Upplägg och genomförande

Dagen startade med en introduktionstal av Näringsminister Mikael Damberg och följdes av ett samtal med näringslivsprofilen Cristina Stenbeck. Programmet var uppdelat I fyra nyckelområden såsom Smart Fashion, New Materials, Big Data och Artificiell Intelligence och Transforming the Fashion system och hur teknologin påverkar den snabba utvecklingen inom industrin, konsumenten och kläderna vi faktiskt bär.

Externa länkar

Texten på den här sidan har projektgruppen själv formulerat. Innehållet är inte granskat av våra redaktörer.

Senast uppdaterad 23 maj 2017

Diarienummer 2017-02785

Statistik för sidan