Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Korea Eureka Day 2023

Arrangör: Korea Institute of Advancement of Technolgoy (KIAT) 1 Sogong-dong, Jung-gu, Seoul, South Korea, Lotte Hotel Seoul mån 30 okt kl. 09:00 - ons 1 nov 2023 kl. 18:00

Korea Eureka Day är ett evenemang som syftar till att utöka det internationella tekniksamarbetsnätverket mellan Korea och Europa och att identifiera internationella gemensamma forskningspartners och samarbetsprojekt mellan global akademi och industri.

Korea Eureka Day.JPG

 

Korea Eureka Day syftar till att utöka och bredda utbytet av idéer och samarbetet mellan koreanska och europeiska FoU-intressenter Årets evenemang kommer att fokusera på nästa generations halvledare, framtida energi och mobilitet. Deltagarna får möjlighet att lära sig om den senaste utvecklingen inom dessa sektorer och få kontakt med potentiella affärspartners.

För att se programmet och anmäla dig  klicka här!

Länk till livestream  

Ibland fotograferar eller filmar vi på våra aktiviteter. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer, kan du meddela detta när du kommer till oss.

Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter.

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att se kartor från Google Maps. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Digitalt N: 37.5648094 E: 126.9810897 (Visa på karta)

Frågor?

Kim Silvasti

Programledare för Eurostars

+46 8 473 32 40

Peter Lindberg

NPC för Eureka (Nationell projektkoordinator)

+46 8 473 31 93

Senast uppdaterad 11 oktober 2023

Statistik för sidan