Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Sverige i Europas dataekosystem

Arrangör: DIGG, AI Sweden och RISE Vasagatan 22T, 111 20 Stockholm, Sweden tor 15 dec
Anmäl dig senast den 14 dec

På konferensen Sverige i Europas dataekosystem möts näringsliv, akademi och offentlig sektor kring EU:s dataekosystem och tillsammans utforskar vi en väg framåt.

Europas inre marknad för data fördjupas genom allt tätare samarbeten. Det innebär strategiska möjligheter för Sverige att engagera sig och påverka utvecklingen av EU:s AI- och dataekosystem.

Arrangör: DIGG arrangerar konferensen tillsammans med AI Sweden, RISE och Vinnova som en del i vårt gemensamma arbete att främja svenskt deltagande i programmet för ett digitalt Europa.

Som deltagare i konferensen får du:

  • Ta del av den senaste utvecklingen inom dataområden, AI-testbäddar och cloud-to-edge-infrastruktur i Europa
  • Nätverka med andra aktörer som är intresserade av att utveckla Sveriges och Europas AI, data och cloud-sektor
  • Delta i seminarier för utbyte av erfarenheter och perspektiv
  • Tips om aktuella och kommande utlysningar i Programmet för ett digitalt Europa som kan stötta er verksamhet

Mer information

DIGG arrangerar konferensen tillsammans med AI Sweden, RISE och Vinnova som en del i vårt gemensamma arbete att främja svenskt deltagande i programmet för ett digitalt Europa.

På Myndigheten för digital förvaltnings, DIGGs, webbplats finnsmer information om konferensen Sverige i Europas dataekosystem.

Ibland fotograferar eller filmar vi på våra aktiviteter. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer, kan du meddela detta när du kommer till oss.

Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter.

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att se kartor från Google Maps. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Stockholm N: 59.3310944 E: 18.0595668 (Visa på karta)

Frågor?

Angela Yong

Handläggare

+46 8 473 32 44

Senast uppdaterad 25 oktober 2022

Statistik för sidan