Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Informationsmöte Sweden Japan Innovation Initiative

Digitalt tis 24 maj 2022 kl. 09:30-11:00

Är du intresserad av att samarbeta med japanska aktörer? Varmt välkommen till ett digitalt landsmöte där vi presenterar aktuella finansieringsmöjligheter och en kommande bilateral utlysning med Japan.

Klicka här för att ansluta till mötet via Teams

Japan är ett av världsekonomins viktigaste länder och Sverige har sedan länge ett djupt samarbete med Japan. Under detta digitala landsmöte får du en inblick i de finansieringsmöjligheter som finns för forskare och företag som önskar delta i universitetssamarbetet Mirais Forsknings- och innovationsvecka i Japan i november. Vi berättar mer om den kommande bilaterala Vinnovautlysningen med Japan.

Du får även lyssna på Business Sweden och svenska ambassadens forsknings- och innovationsråd som kommer presentera olika delar av den japanska innovations- och näringslivsmiljön och hur svenska aktörer kan agera i Japan.

Läs den fullständiga agendan på den engelska kalenderhändelsen.

Observera att mötet är digitalt och kommer att hållas på engelska.

Vänligen notera att det är begränsat antal digitala platser på mötet, max 300 deltagare. Om mötet blir fullbokat så upprättas en väntelista. 

Ibland fotograferar eller filmar vi på våra aktiviteter. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer, kan du meddela detta när du kommer till oss.

Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter.

Frågor?

Lars Friberg

Handläggare

+46 8 473 30 09

Senast uppdaterad 23 maj 2022

Statistik för sidan