Your browser doesn't support javascript. This means that the content or functionality of our website will be limited or unavailable. If you need more information about Vinnova, please contact us.

Projektkatalog 2016 Utmaningsdriven innovation Steg 3

Följdinvesteringsprojekt

Book cover Projektkatalog 2016 Utmaningsdriven innovation Steg 3
Published
2017-February
Series number
VI 2017:04
Publisher
Vinnova
Author
ISBN
ISSN
1650-3120
Number of pages
20

Utmaningar är en viktig drivkraft för innovationer och de projekt vi nu finansierar kan utveckla konkurrenskraftiga och hållbara lösningar som efterfrågas globalt och som på sikt kan bidra till att skapa tillväxt och nya jobb i Sverige.

Vinnova har identifierat fyra samhällsutmaningar där Sverige har goda förutsättningar för globalt konkurrenskraftiga lösningar: Framtidens hälsa och sjukvård, Hållbara attraktiva städer, Informationssamhället och Hållbar industriell utveckling.

Den här katalogen samlar de tre projekt som beviljades till det tredje steget under 2016 och de återges kortfattat i den här katalogen. Dessa projekt har uppnått mycket vassa och konkreta resultat redan under steg 2. Vill du söka till programmet eller är intresserad av samhällutmaningar så ta del av dessa projekt och låt dig inspireras.

Läs mer om utmaningsdriven innovation

Last updated 15 December 2022

Page statistics