StudyBee Premium

Reference number
Coordinator STUDYBEE AB
Funding from Vinnova SEK 300 000
Project duration March 2017 - August 2017
Status Completed
Venture Innovative Startups
Call Innovativa startups fas 1 Våren 2017

Purpose and goal

Syftet med detta projektet var att kunna erbjuda olika funktioner till våra kunder och kunna ta betalt baserat på vilka funktioner som används. Detta målet uppfyllde vi och har nu en utvecklad attraktiv produkt som vi kan ta betalt för i Sverige.

Expected results and effects

Resultatet från projektet är att vi nu kan erbjuda en kundanpassad produkt till olika kostnader baserat på vilka funktioner och den storlek som en viss kund har. Detta gör att vårt erbjudande till Sveriges lärare blir prisvärt oavsett vilken typ av skola som man arbetar på. Vi ser redan effekten att lärare behöver lägga mindre tid på onödigt administrationsarbete, och kan därmed lägga mer tid på det pedagogiska arbetet.

Planned approach and implementation

Vi har i stort sett följt det planerade upplägget, där vi ändrat strukturen i vårt backend för att passa olika kunder. Då vi gjorde denna strukturförändring passade vi även på att höja säkerheten, vilket är väldigt viktigt för StudyBee. Utvecklingen av den övergripande vyn ändrade vi fokus på för att uppfylla lärarens krav eftersom det visade sig vara viktigast i detta skede. Vidareutveckling av den övergripande vyn kommer i nästa projekt.

External links

The project description has been provided by the project members themselves and the text has not been looked at by our editors.