Your browser doesn't support javascript. This means that the content or functionality of our website will be limited or unavailable. If you need more information about Vinnova, please contact us.

Our e-services for applications, projects and assessments close on Thursday 23 Mars at 4:30pm because of system upgrades. We expect to open them again on Friday 24 Mars at 8am the latest.

Öppen innovation mellan stora och små företag

Virtuella Thu 24 Jan 2019 at 12:00-12:30

Välkommen till en webbsänd presentation med reflektioner och lärdomar utifrån aktuell forskning om innovationssamverkan mellan stora och små företag.

Webbsändning

You have chosen to disallow certain cookies and funtions on our website, such as videoclips from YouTube. You can change your privacy settings at any time to allow these functions and get a better experience.

Change your privacy settings

Watch video on external page

Allt fler storföretag öppnar upp sina organisationsgränser för samverkan med små, snabbrörliga företag i så kallad öppen innovation. Potentiella synergier som kan uppstå genom att kombinera stora och små företags olika styrkor är stora, samtidigt som det ofta uppstår utmaningar när dessa olikheter ska integreras i praktiken. Presentationen lyfter fram ett antal lärdomar som dragits i nyligen avslutade forskningsprojekt som studerat olika former av innovationssamverkan mellan stora och små företag. Mötet kommer att webbsändas på den här sidan.

Presentation av talare

Björn Remneland Wikhamn är docent på Företagsekonomiska institutionen, Handelshögskolan vid Göteborgs universitet. Han forskar bland annat om organisering och styrning av innovationsarbete och har de senaste åren haft ett flertal forskningsprojekt kopplat till öppen innovation mellan stora och små företag. Läs mer om Björn. 

Sometimes we photograph or video record our activities. If you don't want to participate in photos or videos, please let us when you arrive.

Frågor?

Ulf Öhlander

Programme Manager

+46 8 473 30 08

Last updated 10 January 2019

Page statistics