Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Öppen innovation mellan stora och små företag

Virtuella tor 24 jan 2019 kl. 12:00-12:30

Välkommen till en webbsänd presentation med reflektioner och lärdomar utifrån aktuell forskning om innovationssamverkan mellan stora och små företag.

Webbsändning

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att se videoklipp från YouTube. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Se videon på separat webbplats i separat fönster

Allt fler storföretag öppnar upp sina organisationsgränser för samverkan med små, snabbrörliga företag i så kallad öppen innovation. Potentiella synergier som kan uppstå genom att kombinera stora och små företags olika styrkor är stora, samtidigt som det ofta uppstår utmaningar när dessa olikheter ska integreras i praktiken. Presentationen lyfter fram ett antal lärdomar som dragits i nyligen avslutade forskningsprojekt som studerat olika former av innovationssamverkan mellan stora och små företag. Mötet kommer att webbsändas på den här sidan.

Presentation av talare

Björn Remneland Wikhamn är docent på Företagsekonomiska institutionen, Handelshögskolan vid Göteborgs universitet. Han forskar bland annat om organisering och styrning av innovationsarbete och har de senaste åren haft ett flertal forskningsprojekt kopplat till öppen innovation mellan stora och små företag. Läs mer om Björn. 

Ibland fotograferar eller filmar vi på våra aktiviteter. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer, kan du meddela detta när du kommer till oss.

Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter.

Frågor?

Ulf Öhlander

Handläggare

+46 8 473 30 08

Senast uppdaterad 10 januari 2019

Statistik för sidan