Your browser doesn't support javascript. This means that the content or functionality of our website will be limited or unavailable. If you need more information about Vinnova, please contact us.

Per-Arne Lundberg

Expertområde och kontaktuppgifter

Expertområde

Dataspel, startups, investeringar, affärsutveckling, ledarskap

Kontaktuppgifter

070-566 05 55, Amplifier Game Invest 

Erfarenheter

Vilka erfarenheter tar du med dig från Silicon Valley?

Omfattande - allt från arbetssätt, sense of urgency, att man delar med sig, mönsterigenkänning, att inte allt funkar, att det finns fasader även i Silicon Valley, att det faktiskt nästan enbart handlar om pengar - trots att "man" säger att det inte gör det, enorma klyftor mellan extremt fattiga och extremt rika, otroligt imponerande och intressant utbildningssystem, Jag kan skriva hur mycket som helst.

Utifrån dina erfarenheter, vad skulle du vilja bidra med i det svenska innovationssystemet?

Förändra i grunden hur inkubation sker och på vilka grunder, ta bort begreppet nyttiggörande, säkerställa att finansiering till startups finns - som kommer från staten, investera i startups - främst då Spelstartups. Jag tror att jag har erfarenhet att ge, speciellt med tanke på att jag gjort nästan 18 års tjänstgöring och drivit en av världens (på riktigt) mest framgångsrika innovationsmiljöer och inkubator.

Last updated 21 November 2023

Page statistics