Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Tillsammans mot en hållbar industri

Uppdaterad: 29 mars 2023 | Publicerad: 16 mars 2022

Tack vare att Sverige har en god samverkanskultur har vi bra förutsättningar att vara en test- och implementeringsarena där vi tillsammans med industri, samhälle och akademi arbetar för att identifiera gemensamma mål och tillvägagångssätt. På så sätt kan vi tillsammans bidra till en hållbar värld och global klimatnytta. Som oberoende aktör arbetar Vinnova för att möjliggöra samarbete och utifrån ett helhetsperspektiv synliggöra målkonflikter, hitta en balans mellan olika intressen och behov – och därmed skapa förståelse och lösningar.

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att se videoklipp från YouTube. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Se videon på separat webbplats i separat fönster

Senast uppdaterad 29 mars 2023

Statistik för sidan