Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Tre möjliga framtider i spåren av expansionen i norr

Uppdaterad: 25 februari 2022 | Publicerad: 11 februari 2022

Framsyn är en metod som ger oss möjlighet att vara med och forma framtiden. Det handlar inte om att förutspå den, det kan ingen göra, utan om att utifrån den kunskap vi har idag arbeta med scenarier om möjliga framtider. Med hjälp av dem kan vi ta beslut idag som formar vår morgondag i den riktning vi önskar. I filmen får vi ta del antal möjliga hållbara framtider som följer av expansionen i norr. En viktig fråga är vad vi behöver göra idag för att nå önskad utveckling. Filmen är framtagen av Vinnova i samarbete med Antrop.

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att se videoklipp från YouTube. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Se videon på separat webbplats i separat fönster

Senast uppdaterad 25 februari 2022

Statistik för sidan