Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Sverige visar vägen mot hållbar industri

Publicerad: 20 oktober 2021

Svensk industri har potential att leda omställningen till en mer hållbar industri, både inom och utanför landets gränser. Genom att samarbeta inom och mellan värdenätverk kan vi åstadkomma den förändring som är nödvändig – för att vi ska hålla oss inom de planetära gränserna.

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att se videoklipp från YouTube. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Se videon på separat webbplats i separat fönster

Senast uppdaterad 20 oktober 2021

Statistik för sidan