Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Visionsdriven hälsa - informationsmöte

Uppdaterad: 15 juni 2018 | Publicerad: 28 maj 2018

Webbsändning från informationsmöte om Vinnovas utlysning Visionsdriven hälsa. Utlysningen vänder sig till aktörer som vill lösa en komplex hälsoutmaning genom att skapa en kraftfull vision och en organisation där olika aktörer samverkar, visionsdrivet och flexibelt. Inspelat på Klara strand i Stockholm, 28 maj 2018.

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att se videoklipp från YouTube. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Se videon på separat webbplats i separat fönster

Senast uppdaterad 15 juni 2018

Statistik för sidan