Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Innovationsledning och att driva innovation i Sverige - med Mikael Damberg

Uppdaterad: 22 mars 2018 | Publicerad: 21 mars 2018

Livesändning torsdag 22 mars från Innovationsdagen 2018 hos Vinnova. Klockan 10.55-11.40: Lär dig mer om innovationsprocesser och hur du arbetar med innovationsledning i företag eller offentlig verksamhet. Föreläsning med Håkan Ozan, Head of Innovation Advisory, KPMG. Klockan 11.45-12.10: Närings- och innovationsminister Mikael Damberg berättar om regeringens arbete för att stärka innovation i Sverige.

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att se videoklipp från YouTube. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Se videon på separat webbplats i separat fönster

Senast uppdaterad 22 mars 2018

Statistik för sidan