Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Samarbetsprojekt med Tyskland för små och medelstora företag - informationsmöte

Uppdaterad: 2 februari 2018 | Publicerad: 1 februari 2018

Webbsändning från informationsmöte om Vinnovas utlysning som finansierar samarbetsprojekt mellan svenska och tyska små och medelstora företag. Erbjudandet i utlysningen handlar om att skapa förutsättningar för att påbörja gemensamma projekt kring att utveckla produkter, teknikbaserade tjänster eller metoder inom samtliga teknik- och tillämpningsområden.

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att se videoklipp från YouTube. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Se videon på separat webbplats i separat fönster

Senast uppdaterad 2 februari 2018

Statistik för sidan