Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

I riktning mot en hållbar välfärd: innovation och Agenda 2030

Uppdaterad: 28 februari 2018 | Publicerad: 22 februari 2018

Johan Hassel, ledamot i Agenda 2030-delegationen och vd för Global Utmaning, ger en fördjupad inblick i Agenda 2030 och vilken roll forskning och innovation har i förverkligandet av de globala hållbarhetsmålen. Inspelat på seminarium om satsningar inom regionala tillväxtområden hos Vinnova 22 februari 2018.

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att se videoklipp från YouTube. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Se videon på separat webbplats i separat fönster

Senast uppdaterad 28 februari 2018

Statistik för sidan