Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Utmaningsdriven innovation och Agenda 2030 - om utlysningen

Uppdaterad: 14 november 2017 | Publicerad: 9 november 2017

Webbsändning från informationsmöte den 9 november 2017 om Vinnovas utlysning inom utmaningsdriven innovation. Utlysningen är aktuell för de med nya idéer som kan bidra till att nå de globala hållbarhetsmålen i Agenda 2030? Vill du i bred samverkan utveckla nya lösningar med internationell lyskraft?

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att se videoklipp från YouTube. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Se videon på separat webbplats i separat fönster

Senast uppdaterad 14 november 2017

Statistik för sidan