Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Yubico - ett framgångsexempel från innovationsprojekt i företag

Uppdaterad: 18 oktober 2017 | Publicerad: 4 oktober 2017

Det svenska företaget Yubico tillhör de som har fått projektfinansiering av Vinnova i tidig företagsfas. Stina Ehrensvärd, vd och grundare, berättar om Yubicos resa från litet företag utan kunder till att ha utvecklat en ny global säkerhetsstandard och nått en omsättning på flera hundratals miljoner kronor.

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att se videoklipp från YouTube. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Se videon på separat webbplats i separat fönster

Senast uppdaterad 18 oktober 2017

Statistik för sidan