Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Seminarium om innovationsledning för hållbar stadsutveckling

Uppdaterad: 18 oktober 2017 | Publicerad: 17 oktober 2017

Webbsändning från seminarium om innovationsledning. Vinnova, RISE och IQ Samhällsbyggnad bjuder in till diskussion hur Sveriges städer och stadsförvaltningar kan ta en ledarposition i innovationsarbetet. I Del 1 pratar Anna-Karin Stoltz Ehn, RISE, om samverkan mellan innovationsplattformar och Jonas Bylund, IQ Samhällsbyggnad, om JPI Urban Europe. I Del 2 kan man lyssna till Anna Lexelius, Tillitsdelegationen, om tillitsstyrning. Del 3 berör innovationsledning i Ängelholms kommun, berättat av Lilian Eriksson och Cecilia Nelander Olsson.

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att se videoklipp från YouTube. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Se videon på separat webbplats i separat fönster

Senast uppdaterad 18 oktober 2017

Statistik för sidan