Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Inspirationsmöte om Vinnväxt - hållbar tillväxt i regioner

Uppdaterad: 18 oktober 2017 | Publicerad: 2 oktober 2017

Inspelning från möte hos Vinnova 5 oktober 2017. Del ett av inspelningen behandlar syftet med Vinnväxt-programmet och den aktuella utlysningen. Det ges information om bland annat ansökans innehåll, Vinnovas krav samt ansöknings- och bedömningsprocessen. Presentationen innehåller också information om vad Agenda 2030 innebär för Vinnova och Vinnväxt. I del två av inspelningen delar Karolina Winbo, före detta processledare för Automation Region, med sig av sina erfarenheter från ansökningsprocessen och uppstarten av ett Vinnväxtinitiativ.

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att se videoklipp från YouTube. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Se videon på separat webbplats i separat fönster

Senast uppdaterad 18 oktober 2017

Statistik för sidan