Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Skapa utrymme för okonventionellt tänkande - ett blixttal om innovation

Uppdaterad: 23 oktober 2017 | Publicerad: 12 september 2017

Mattias Langeström är ansvarig för Skatteverkets innovationsteam. Teamet arbetar för att tillgodose de behov som medborgare och företag kommer ha i framtiden med hjälp av nya digitala möjligheter. Filmen är en av sju som spelades in i samarbete mellan Vinnova och eSam den 12 september 2017.

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att se videoklipp från YouTube. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Se videon på separat webbplats i separat fönster

Senast uppdaterad 23 oktober 2017

Statistik för sidan