Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Det här är offentlig innovation - ett blixttal om innovation

Uppdaterad: 23 oktober 2017 | Publicerad: 12 september 2017

"Vi måste tänka nytt, bryta mönster och utmana det som är givet" säger Peter Lindelöf, avdelningschef för innovationsledning på Vinnova. Hans avdelning ansvarar bland annat för Vinnovas satsningar om hur man leder och organiserar verksamheter för att skapa fler innovationer. Filmen är ett av sju blixttal som spelades in i samarbete mellan Vinnova och eSam den 12 september 2017.

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att se videoklipp från YouTube. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Se videon på separat webbplats i separat fönster

Senast uppdaterad 23 oktober 2017

Statistik för sidan