Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Digitalisera nu! - en konferens om digitalisering av svensk industri

Uppdaterad: 18 oktober 2017 | Publicerad: 8 juni 2017

Konferens om industrins digitalisering med inspirerande seminarier om gamification, maskininlärning, digitala testmiljöer, 3D-utskrifter, digital säkerhet och mycket annat. Sammanställningen från den 8 juni 2017 består av elva videor.

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att se videoklipp från YouTube. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Se videon på separat webbplats i separat fönster

Senast uppdaterad 18 oktober 2017

Statistik för sidan