Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Resebidrag EUREKA Innovation Days

Diarienummer
Koordinator WRAP INTERNATIONAL AKTIEBOLAG - Wrap International AB
Bidrag från Vinnova 10 000 kronor
Projektets löptid maj 2018 - maj 2018
Status Avslutat

Syfte och mål

Målet vi hade med resan var att träffa internationella samarbetspartners för framtida forsknings- och innovationsprojekt inom EUREKA. Vi har uppfyllt detta mål då vi knutit flera kontakter med potentiella samarbetspartners.

Resultat och förväntade effekter

Efter resan är utfallet att: 1. Vi har en bättre förståelse för hur teknologin i smarta industrier rör sig framåt 2. Vi har knutit kontakt med flera potentiella samarbetspartners för framtida projekt inom EUREKA. 3. Vi har en ökad förståelse för hur man på bästa sätt ansöker och får finansiering inom EUREKA programmet.

Upplägg och genomförande

Under resan: -Lyssnade vi på key-notes för att få insikt i hur teknologin inom smarta industrier rör sig framåt. -Engagera vi oss i B2B matchmaking programmet (genom den gemensamma lunchen med Sydkorea och Finland) för att träffa potentiella samarbetspartners för framtida forsknings- och innovationsprojekt inom EUREKA. -Lärde vi oss mer om hur man på bästa sätt ansöker och får finansiering inom EUREKA programmet.

Texten på den här sidan har projektgruppen själv formulerat. Innehållet är inte granskat av våra redaktörer.

Senast uppdaterad 12 maj 2018

Diarienummer 2018-02419

Statistik för sidan