Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Våra e-tjänster för ansökningar, projekt och bedömningar stänger torsdagen den 25 april kl 16:30 för systemuppdateringar. De beräknas öppna igen senast fredagen den 26 april kl 8:00.

Darja Isaksson blir ny generaldirektör för Vinnova

Publicerad: 31 maj 2018

Regeringen har utsett Darja Isaksson till ny generaldirektör för Vinnova. Hon kommer närmast från rollen som konsult och digital strateg. Hon tillträder uppdraget 20 augusti.

Foto: Carlos Zaya

Darja Isaksson har lång chefserfarenhet från den privata sektorn. På det statliga området sitter hon bland annat som ledamot för nationella innovationsrådet, nationella samverkansprogrammet Life Science och med engagemang i RISE.

- Innovationsförmåga är centralt för Sveriges konkurrenskraft, men också för att vi ska lyckas ställa om till ett hållbart samhälle. Vinnova är en värdefull möjliggörare för det. Jag är hedrad och glad över förtroendet och tycker att det ska bli fantastiskt att få lyxen att arbeta tillsammans med alla ambitiösa och kunniga medarbetare och partners, säger Darja Isaksson. 

Darja Isakssons tillträder som generaldirektör den 20 augusti. Hennes förordnande löper över sex år.

Frågor?

Daniel Holmberg

Pressekreterare

+46 8 473 30 53

Senast uppdaterad 31 maj 2018

Statistik för sidan