Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Digitalt informationsmöte: Sweden Brazil Innovation Initiative

Virtuella tis 26 jan 2021 kl. 13:00-15:00

Är du intresserad av samarbete med Brasilien? Välkommen på ett digitalt möte där vi informerar om finansierings- och nätverksmöjligheter under 2021. Du får även möjlighet att diskutera handlingsplanen inom ett av områdena: smarta städer, hälsa, gruvor eller bioekonomi.

Detta möte vänder sig till alla organisationer som är intresserade av samarbeten mellan Sverige och Brasilien. Det bilaterala samarbetet med Brasilien fokuserar specifikt på smarta städer, hälsa, gruvor och bioekonomi. Idag har fyra handlingsplaner tagits fram, en inom respektive område. 

Mötet är uppdelat i två delar. Den första timmen fokuserar på finansierings- och nätverksmöjligheter. Under den andra timmen välkomnar vi er som vill diskutera och bidra med era idéer och tankar kopplat till de fyra olika handlingsplanerna: smarta städer, hälsa, gruvor och bioekonomi. Vid anmälan väljer du vilken handlingsplan du vill diskutera.

Observera att mötet är digitalt och kommer att hållas på engelska.

Vänligen notera att det är begränsat antal digitala platser på mötet, max 300 deltagare. Om mötet blir fullbokat så upprättas en väntelista.

Mötet kommer att spelas in. Vänligen kontakta Regina Summer om du vill se inspelningen i efterhand.

Preliminär agenda

  • Aktiviteter 2021
  • Rapportering från innovations- och forskningsrådet i Brasilia och Business Sweden i Sao Paolo
  • Presentation av handlingsplanerna och aktiviteterna för 2021 inom respektive tematiskt område
  • Finansieringsmöjligheter
  • Övriga frågor

Ibland fotograferar eller filmar vi på våra aktiviteter. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer, kan du meddela detta när du kommer till oss.

Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter.

Frågor?

Regina Summer

Internationell samordnare

+46 8 473 32 24

Senast uppdaterad 19 januari 2021

Statistik för sidan