Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Webbsänt informationsmöte om samarbete med Indien

Virtuella tor 1 okt 2020 kl. 10:00-11:00

Är du intresserad av forsknings- och innovationssamarbete med Indien? Välkommen på ett webbsänt informationsmöte där Vinnova informerar om finansieringsmöjligheter. Därtill deltar Henrik Chetan Aspengren, forskare vid Asienprogrammet och samordnare för the South Asia Initiative, vid Utrikespolitiska institutet. Dessutom information om Sweden Innovations Days, höstens kanske största matchmakingevent.

Webbsändning

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att se videoklipp från YouTube. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Se videon på separat webbplats i separat fönster

Du kan se mötet i realtid eller i efterhand. Om du följer oss i realtid kan du ställa frågor via Menti (kod delas vid mötet).

Vid mötet får du även höra hur du kan få hjälp med att hitta indiska samarbetspartners liksom vad som är på gång i det indisk-svenska samarbetet.

Mötet kommer att hållas på svenska.

Preliminär agenda

  • Introduktion
  • Uppdaterad tidsplan för utlysningen Samarbete med Indien – företagsdrivna forsknings- och innovationsprojekt 2020
  • Indiens relationer med EU, Henrik Chetan Aspengren, forskare vid Asienprogrammet och samordnare för the South Asia Initiative, vid Utrikespolitiska institutet
  • EU-utlysningar, med fokus på det nya ramprogrammet för forskning och innovation
  • Sweden Innovation Days, digitalt matchmakingevent 17–19 november
  • Matchmaking kopplat till EUREKA GlobalStars-utlysningen med Indien inom AI och hälsa och tips om hur du fyller i ansökan
  • Årshjul – vad händer under året i samarbetet mellan Sverige och Indien
  • Kommande lansering av Sweden India Innovation Initiative på LinkedIn

Ibland fotograferar eller filmar vi på våra aktiviteter. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer, kan du meddela detta när du kommer till oss.

Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter.

Frågor?

Malin Petersen

Handläggare

+46 8 473 31 31

Senast uppdaterad 1 oktober 2020

Statistik för sidan