Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Internationell konferens inom det strategiska innovationsprogrammet Lättvikt

Chalmersplatsen 4, 412 58 Göteborg, Sweden ons 20 nov kl. 11:30 - tor 21 nov 2019 kl. 17:00

Välkommen till LIGHTer International Conference, mötesplatsen för forskare inom akademi och industri. Konferens arrangeras vartannat år inom ramen för det strategiska innovationsprogrammet Lättvikt.

Våra huvudtalare kommer att presentera industriella prioriteringar inom lättvikt för olika sektorer. Teman för konferensens fyra workshops utgår från LIGHTers fyra innovationsteman: reducerad vikt, lägre kostnader, kortare utvecklingstider, blandade material samt förbättrade egenskaper och innovativa lösningar

Ibland fotograferar eller filmar vi på våra aktiviteter. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer, kan du meddela detta när du kommer till oss.

Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter.

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att se kartor från Google Maps. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Göteborg N: 57.68970629999999 E: 11.974165399999947 (Visa på karta)

Frågor?

Evenemangsrelaterade frågor: Carina Egeman

Matchmakingrelaterade frågor: Molly Rogstadius och Marian Mikheil 

Senast uppdaterad 11 september 2019

Statistik för sidan