Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Informationsmöte - innovationer för ökad jämställdhet och jämlikhet

Vinnova, Lokal Nobel, Mäster Samuelsgatan 56, Stockholm fre 18 jan 2019 kl. 13:00-14:00

Vill du ta fram nya lösningar på jämställdhets- och/eller jämlikhetsutmaningar och samtidigt bidra till andra mål i Agenda 2030? Då kanske detta erbjudande kan vara något för er.

Webbsändning

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att se videoklipp från YouTube. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Se videon på separat webbplats i separat fönster

Här kan du följa mötet live.

Den 18 januari 2019, kl 13.00- 14.00 är du välkommen till vårt informationsmöte som äger rum på Vinnova i Stockholm. Efter mötet kommer det finnas möjlighet att mingla med andra deltagare samt träffa teamet på Vinnova. 

Vad vill vi åstadkomma med finansieringen?

Denna utlysningen vänder sig till alla typer av aktörer som vill arbeta med ett normkritiskt perspektiv för att ta fram innovativa lösningar på jämställdhets- och/eller jämlikhetsutmaningar inom ramen för FN:s hållbarhetsmål, Agenda 2030.

Med förberedelseprojekten vill vi skapa förutsättningar för att identifiera och kraftsamla kring jämställdhets- och jämlikhetsutmaningar och utforska nya angreppsätt, samarbeten och lösningar.

Med innovationsprojekten vill vi skapa förutsättningar för att utveckla, testa, utvärdera och implementera lösningar med stor potential att bidra till ökad jämställdhet och jämlikhet såväl som ett eller flera mål i Agenda 2030.

Ibland fotograferar eller filmar vi på våra aktiviteter. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer, kan du meddela detta när du kommer till oss.

Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter.

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att se kartor från Google Maps. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Stockholm N: 59.3326211 E: 18.06113449999998 (Visa på karta)

Frågor?

Max Parknäs

Handläggare

Senast uppdaterad 19 december 2018

Statistik för sidan