Cirkulär ekonomi i praktiken - seminarium

Vinnova, Mäster Samuelsgatan 56, Lokal Nobel ons 21 nov 2018 kl. 10:00-15:00

Välkommen till ett seminarium där du får chansen att ta del av resultat och lärdomar från de 18 projekt som genomförts inom regeringsuppdraget ”Cirkulära affärsmodeller och industriell symbios”.

Webbsändning

Här kan du följa förmiddagens webbsändning.

Den 21 november samlar Vinnova de 18 projekt som genomförts inom regeringsuppdraget ”Cirkulära affärsmodeller och industriell symbios” till ett seminarium. Detta är ett tillfälle att ta del av resultat och lärdomar från projekten och vilka möjligheter och hinder som finns för industrins omställning till en cirkulär ekonomi.

Förmiddagen är öppen för alla som är intresserade och vigs åt de 18 projekten. Denna del kommer att webbsändas. Under eftermiddagen genomförs en workshop där representanter från projekten deltar.  

Program

  • 09:30 Kaffe
  • 10.00-12.00 Presentation av de 18 projekten med fokus på resultat och lärdomar.
    Detta pass filmas och webbsänds på den här sidan. 
  • 12.00-13.00 Lunch
  • 13.00-15.00 Workshop för projektdeltagarna. Syftet med workshopen är att dela och diskutera möjligheter och hinder för en utveckling mot en cirkulär och biobaserad ekonomi baserat på erfarenheter från projekten. Vinnova får dessutom värdefulla inspel inför framtida satsningar.

Ibland fotograferar eller filmar vi på våra aktiviteter. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer, kan du meddela detta när du kommer till oss.
Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter.

Har du frågor om seminariet vänligen kontakta:

Anders Holmgren

Handläggare

+46 8 473 32 13

anders.holmgren@vinnova.se