Nätverksdag i Madrid om internationella samarbetsprojekt - CELTIC-NEXT

Arrangör: EUREKA CELTIC Office CDTi, Calle del Cid, 4, Madrid ons 26 sep 2018 kl. 09:00-17:00

Funderar du på att delta i en ansökan för ett internationellt innovationsprojekt där du samarbetar med parter i andra länder? Vill du vara med att söka i det internationella EUREKA-klustret CELTIC-NEXT? Då ska du anmäla dig till CELTIC-NEXT Proposers Day där företag och forskare från Europa får möjlighet att pitcha sina projektförslag, diskutera idéer och bygga konsortier.

Målet med nätverksdagen är att arbeta fram starka projektförslag till höstens CELTIC-utlysning som just nu är öppen. Detta år arrangeras eventet i Madrid, Spanien av CELTIC Office i samarbete med CDTI – en spansk finansieringsmyndighet.

Vid årsskiftet 2018/2019 startar det nya EUREKA-klustret CELTIC-NEXT som är efterföljare till Celtic-Plus. Projektförslag som skickas in i höstens utlysning har möjlighet att bli bland de första projekten inom CELTIC-NEXT.

CELTIC-NEXT är ett EUREKA-kluster inriktat på internationellt samarbete inom forskning, innovation och utveckling av informations- och kommunikationsteknologi. Dessa är viktiga komponenter som driver på innovation inom i stort sett alla områden, vilket leder till ett brett spektrum av användningsområden för de projekt som finansieras inom CELTIC-NEXT.

Vinnova har delfinansierat svenskt deltagande i ett 40-tal CELTIC-projekt inom kommunikationsteknologi för tex telekom, digitalisering av industrin och e-hälsa.

Eventet riktar sig till små och stora företag samt forskare från universitet, forskningsinstitut och företag vilka vill delta i internationella samarbetsprojekt inom informations- och kommunikationsteknologi.

Ibland fotograferar eller filmar vi på våra aktiviteter. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer, kan du meddela detta när du kommer till oss.
Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter.

Frågor?

Jessica Svennebring

Handläggare

+46 8 473 31 34

jessica.svennebring@vinnova.se