Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

ITEA:s nätverksdagar för internationella projekt inom programvarubaserad innovation

Arrangör: EUREKA ITEA Office i samarbete med Vinnova Stockholm Waterfront Conference Centre, Nils Ericsons Plan 4, Stockholm tis 4 sep kl. 09:00 - ons 5 sep 2018 kl. 17:00

Vill du delta i projekt som handlar om internationellt samarbete inom forskning, innovation och utveckling av programvaruintensiva system och tjänster? Då kan du anmäla dig till ITEA:s nätverksdagar där företag och forskare från Europa, Kanada och Sydkorea får presentera sina projektförslag, diskutera idéer och bygga konsortier.

Eventet riktar sig till små och stora företag samt forskare från universitet, forskningsinstitut och företag som vill delta i internationella samarbetsprojekt inom programvarubaserad innovation. Målet är att arbeta fram starka projektförslag till det årliga erbjudandet om finansiering från ITEA.

ITEA är ett kluster inom samarbetsplattformen EUREKA och arbetar för att främja internationell forskning och innovation. Ditt projekt har möjlighet att söka finansiering inom klustret.

Erbjudandet att söka finansiering öppnar under ITEA:s nätverksdagar. Dagarna arrangeras i år i Stockholm 4-5 september av ITEA Office i samarbete med Vinnova.

Vinnova har delfinansierat svenskt deltagande i ett 50-tal ITEA-projekt inom programvara för till exempel produktion, fordon och medtech.

Välkommen att anmäla dig på länken ovan till ITEA:s nätverksdagar Project Preparation Days! Tänk på att vara ute i god tid. Eventet blir snabbt fullbokat.

 

Ibland fotograferar eller filmar vi på våra aktiviteter. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer, kan du meddela detta när du kommer till oss.

Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter.

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att se kartor från Google Maps. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Stockholm N: 59.33003290000001 E: 18.056161400000065 (Visa på karta)

Frågor?

Andreas Allström

Handläggare

+46 8 473 30 93

Senast uppdaterad 26 april 2018

Statistik för sidan