EUREKA ITEA 3 nätverksdagar i Stockholm

Arrangör: EUREKA ITEA Office i samarbete med Vinnova Stockholm Waterfront Conference Centre, Nils Ericsons Plan 4, Stockholm tis 4 sep kl. 09:00 - ons 5 sep kl. 17:00
Anmäl dig senast den 3 sep

Funderar du på att delta i en ansökan till EUREKA-klustret ITEA? Välkommen till ITEA Project Preparation Days där företag och forskare från Europa, Kanada och Sydkorea får möjlighet att "pitcha" sina projektförslag, diskutera idéer och bygga konsortier.

Målet är att arbeta fram starka projektförslag till årets ITEA-utlysning vilken öppnar under nätverksdagarna. Detta år arrangeras eventet i Stockholm av ITEA Office i samarbete med Vinnova.

Tänk på att anmäla dig i god tid. Eventet blir snabbt fullbokat.

ITEA är ett EUREKA-kluster inriktat på internationellt samarbete inom forskning, innovation och utveckling av programvaruintensiva system och tjänster. Dessa är viktiga komponenter som driver på innovation inom i stort sett alla områden, vilket leder till ett brett spektrum av användningsområden för de projekt som finansieras inom ITEA. Vinnova har delfinansierat svenskt deltagande i ett 50-tal ITEA projekt inom programvara för tex produktion, fordon och medtech.

Eventet riktar sig till små och stora företag samt forskare från universitet, forskningsinstitut och företag vilka vill delta i internationella samarbetsprojekt inom programvarubaserad innovation.

Frågor?

Så fort anmälan öppnar kommer denna sida att uppdateras med länk till anmälan.

Andreas Allström

Handläggare

+46 8 473 30 93

andreas.allstrom@vinnova.se