Informationsmöte om matchmakingevent med Kina

Vinnova, Mäster Samuelsgatan 56, Stockholm ons 15 aug 2018 kl. 10:00-12:00

Arbetar du med innovationsprojekt inom life science, trafiksäkerhet eller tillämpad IKT och vill samverka med kinesiska aktörer? Då är du välkommen på informationsmöte den 15 augusti om matchmaking-event med Kina som äger rum senare under hösten. Mötet kommer även att webbsändas på denna sida med start klockan 10.00.

Följ mötet via vår webbsändning

Mötet kommer att livesändas på denna sida för dig som inte kan närvara. Ingen förhandsanmälan krävs då. Du kan också se mötet här i efterhand. Webbsändningarna nås även på Vinnovas Youtube-kanal, vinnovase.

Vinnova arrangerar tillsammans med the Ministry of Science and Technology of China (MOST) och Business Sweden flera matchmaking-event i Kina mellan den 5 och 10 november 2018. Syftet med matchmaking-eventen är att ge svenska företag en möjlighet att träffa potentiella kinesiska projektparter till Vinnovas utlysning "Internationell samverkan med aktörer i Kina inom forsknings- och innovationsprojekt inom life science, trafiksäkerhet och tillämpad IKT". Utlysningen är ett samarbete mellan Vinnova och MOST och planeras öppna i december 2018 och stänga i maj 2019.

Matchmakingeventen i Kina äger rum i samarbete med MOST, Jiangsu Science and Technology Department, Business Sweden i Kina och den svenska ambassaden i Peking. Informationsmötet börjar kl. 10.00 med kaffe och registrering från kl. 09.30. Efter mötet finns det möjighet att ställa frågor till våra handläggare.


Välkommen!

Ibland fotograferar eller filmar vi på våra aktiviteter. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer, kan du meddela detta när du kommer till oss.

Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter.

Frågor?

Om du har frågor kring eventet så kontakta gärna någon av oss.

Emelie Falk

Handläggare

+46 8 473 31 77

Eric Wallgren

Programledare

+46 8 473 30 96

Ciro Vasquez

Handläggare internationell verksamhet

+46 8 473 31 30

Senast uppdaterad 29 juni 2018

Statistik för sidan