Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Offentliga Rummet

Arrangör: Sveriges Kommuner och Landsting och Vinnova i samverkan med Regeringskansliet och eSam. Svenska Mässan, Mässans Gata/Korsvägen, Göteborg ons 23 maj kl. 09:00 - fre 25 maj 2018 kl. 15:00

Offentliga Rummet är mötesplatsen som ger förutsättningar för att vi tillsammans kan skapa en smartare välfärd. Konferensen är till för dig som arbetar med att utveckla offentlig verksamhet med stöd av digitalisering.

Offentliga Rummet 2018 arrangeras i Göteborg den 23-25 maj, av Sveriges Kommuner och Landsting och Vinnova i samverkan med Regeringskansliet och eSam. 

På konferensen belyser vi nationella strategiska frågor och visar exempel på hur offentlig sektor kan samarbeta över gränserna för att skapa förutsättningar för en smartare välfärd. Det presenteras även konkreta exempel på verksamhetsutveckling med stöd av digitalisering.

På Offentliga Rummet kommer ett antal projekt, finansierade av Vinnova, att dela med sig av sina resultat och erfarenheter: 

23 maj 

24 maj 

25 maj

Ibland fotograferar eller filmar vi på våra aktiviteter. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer, kan du meddela detta när du kommer till oss.

Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter.

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att se kartor från Google Maps. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Heden N: 57.6981636 E: 11.988638600000058 (Visa på karta)

Frågor?

Adrian Solitander

Handläggare

Senast uppdaterad 12 februari 2018

Statistik för sidan