Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Informationsmöte om Kompetenscentrum 2020

Arrangör: Vinnova Vinnova, Mäster Samuelsgatan 56, Stockholm, Nobel mån 28 maj 2018 kl. 10:00-12:00

Välkommen till en presentation av utlysningen Kompetenscentrum 2020 som syftar till att skapa internationellt konkurrenskraftiga forskningscentrum med uppgift att genomföra behovsmotiverad excellent forskning i samverkan.

Livesändning mån 28 maj kl. 10:00 - 13.00

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att se videoklipp från YouTube. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Se videon på separat webbplats i separat fönster

Livesänding av mötet, kl 10.00 - 13.00.

Vi vänder oss till forskare vid universitet, högskola eller forskningsinstitut samt företag och offentlig verksamhet. Under informationsmötet berättar vi om utlysningen Kompetenscentrum 2020 och deltagarna får möjlighet att ställa frågor.

Mötet äger rum hos Vinnova på Mäster Samuelsgatan 56 i Stockholm. En länk för anmälan kommer att publiceras inom kort på denna sida.

Ibland fotograferar eller filmar vi på våra aktiviteter. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer, kan du meddela detta när du kommer till oss.

Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter.

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att se kartor från Google Maps. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Stockholm N: 59.3332176 E: 18.060984400000052 (Visa på karta)

Frågor?

Mårten Berg

Programledare Kompetenscentrumprogrammet

Göran Persson

Programassistent

Senast uppdaterad 6 juli 2021

Statistik för sidan