Möte om finansieringsmöjligheter för ditt företag

Arrangör: Vinnova Norra Latin - Stockholm City Conference Center, Drottninggatan 71b, Stockholm, Musiksalen fre 27 apr 2018 kl. 14:00-17:00

Välkommen till informationsmöte om europeiska program för forskning och innovation i små och medelstora företag och vilka finansieringsmöjligheter det finns för ditt företag. Lär dig mer om SME-instrumentet, European Innovation Council och Eurostars.

På mötet får du träffa Bernd Reichert, chef för Executive Agency SME (EASME), som berättar om nyheter i SME-instrumentet och EU-kommissionens nya satsning 2018-2020, European Innovation Council pilot.
Du har också möjligheten att träffa handläggare på Vinnova och EUSME, supportkontoret för småföretag. 

På agendan

  • European Innovation Council (EIC) pilot 2018-2020
  • Vinnova Runner Up – Seal of Excellence, SME Instrumentet fas 1
  • Eurostars: Marknadsnära samverkansprojekt i Europa och världen
  • EUSME supportkontor: Kostnadsfri rådgivning kring EU-finansiering
  • Innovationsmingel med möjlighet att träffa representanter från Vinnovas program för små- och medelstora företag och EUSME supportkontor

Informationsmötet kommer även att filmas och finnas tillgängligt i efterhand för dig som inte har möjlighet att vara med på plats.

Ibland fotograferar eller filmar vi på våra aktiviteter. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer, kan du meddela detta när du kommer till oss.

Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter.

Frågor om mötet?

Har du frågor kring syfte och innhåll med det här mötet är du välkommen att kontakta programledare Peter Lindberg. För administrativa frågor kontakta Ida Hallengren.

Peter Lindberg

Nationell projektkoordinator Eureka

+46 8 473 31 93

Ida Berglund

Programassistent Internationellt samarbete

+46 8 473 31 92

Senast uppdaterad 7 mars 2018

Statistik för sidan