Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Välkommen att anmäla dig till Forum för forskningskommunikation

Gothenburg, Draken ons 18 apr 2018 kl. 10:00-19:00

– Nordens största konferens för forskningskommunikatörer. Bland annat medverkar Eric Jensen, Emma Frans, Alexander Gerber och Maja Horst. Missa inte att ta del av det senaste inom forskningskommunikation samt nya vägar att nå ut med forskningsresultat!

Forum för forskningskommunikation är en unik chans att ta del av det senaste inom forskningskommunikation med bland annat Alexander Gerber från Tyskland och Maja Horst från Danmark, både framstående forskare inom forskningskommunikation och inte minst den uppmärksammade forskaren och författaren Emma Frans. Utöver det spännande seminarier om nya vägar att nå ut med forskning.

Arrrangörer är: Vinnova, Vetenskapsrådet, Forte, Mistra, Vetenskap och Allmänhet, Riksbankens Jubileumsfond samt Stiftelsen för strategisk forskning.

Ibland fotograferar eller filmar vi på våra aktiviteter. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer, kan du meddela detta när du kommer till oss.

Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter.

För fullständigt program:

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att se kartor från Google Maps. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Gothenburg N: 57.7004339 E: 11.954001199999993 (Visa på karta)

Frågor?

Marianne Löfgren

Kommunikatör/Handläggare

+46 8 473 32 29

Senast uppdaterad 15 februari 2018

Statistik för sidan