Toppledarforum för ett smartare Sverige - DigiGov

Arrangör: SKL och Regeringskansliet i samarbete med Vinnova Sollentuna, Kistamässan tis 5 dec kl. 09:00 - ons 6 dec 2017 kl. 15:00

I den här konferensen samlas beslutsfattare från olika sektorer i Sverige för för en strategisk diskussion om hur vi kan påskynda och effektivisera digitaliseringen i Sverige. Konferensen arrangeras av DigiGov som är en mötesplats för samtal om samhällets utveckling utifrån digitalisering.

Arbetet med digitalisering behöver vara brett och involvera flera olika aktörer. För att öka takten och bli mer effektiva i de satsningar som görs, behövs gemensamma insatser med tydliga prioriteringar. Därför samlas nu de högsta beslutsfattarna i offentlig sektor, näringsliv och akademi för att under två dagar tillsammans föra en strategisk diskussion kring vart det offentliga Sverige är på väg och vad som behöver göras framåt.

Ibland fotograferar eller filmar vi på våra aktiviteter. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer, kan du meddela detta när du kommer till oss.

Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter.

Senast uppdaterad 16 oktober 2017

Statistik för sidan