Våga mer och nå längre – upphandling som ett verktyg för innovation

Arrangör: Upphandlingsmyndigheten och Vinnova Stockholm tor 9 nov 2017 kl. 10:00-18:00

Hur drar vi nytta av möjligheterna i att använda upphandling som ett verktyg för att nå verksamhetsutveckling, uppnå samhälleliga mål och främja innovation?

Offentlig sektor behöver fatta fler modiga och strategiska beslut för att utveckla de egna verksamheterna och samtidigt adressera samhällets utmaningar. Beslut som ger en tydlig riktning för verksamheten och utmanar invanda arbetssätt samtidigt som de driver på utvecklingen hos företag och organisationer som levererar varor och tjänster till offentlig verksamhet.
Offentlig sektor upphandlar varor och tjänster motsvarande 20 procent av Sveriges BNP årligen – en köpkraft med möjlighet och skyldighet att efterfråga nya lösningar och innovationer.

Välkommen på en kostnadsfri heldag för inspiration om innovation och upphandling! Vi inbjuder även till mingel efteråt. Vi vänder oss till alla som är intresserade av frågor som rör verksamhetsutveckling, upphandling och innovation.
För frågor vänligen maila till dialog@uhmynd.se.

Ibland fotograferar eller filmar vi på våra aktiviteter. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer, kan du meddela detta när du kommer dit.
Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter.