Informationsmöte om Utmaningsdriven innovation i Lund

Arrangör: Vinnova och LU innovation Skåne län, LU Innovation ons 22 nov 2017 kl. 09:00-10:00

Har du idéer som kan bidra till att till exempel stoppa klimatkrisen, förbättra människors hälsa eller minska ojämlikheten? Har du ett projekt på gång som kan bidra till att uppnå de globala målen i Agenda 2030? Välkommen på informationsmöte om hur vi kan bidra med finansiering.

Du som har ett projekt med parter från flera sektorer, och en projektidé som kan slå internationellt, kan vara en kandidat för vår utlysning Utmaningsdriven innovation. Det här mötet är en möjlighet att lära sig mer om utlysningen, ta reda på om du kan söka och ställa egna frågor.

Program

Under mötet informerar vi bland annat om:

  • syftet med utlysningen
  • vad du kan söka för
  • hur du ansöker
  • hur bedömningsprocessen går till
  • erfarenheter från ett tidigare projekt.

Under mötet kan du ställa frågor via twitter #VIudi.

Kaffe och smörgås från kl. 08:30.

Var? LU innovation, Sölvegatan 16, Lund

Om utlysningen Utmaningsdriven innovation

Inom Utmaningsdriven innovation stödjer vi förslag som har identifierat en samhällsutmaning som kan lösas genom innovationer och samarbete mellan till exempel industri, forskning, offentlig verksamhet och civilsamhälle. De lösningar som utvecklas ska på ett tydligt sätt bidra till ett eller flera av de 17 globala målen i Agenda 2030. Projekt kan till exempel fokusera på allt ifrån klimatförändringar och hälsoutmaningar till jämställdhet.

Utmaningsdriven innovation stödjer projekt i tre olika steg. Denna utlysning avser steg 1. Utlysningen är öppen från 1 november till 25 januari.

Varmt välkommen!

Ibland fotograferar eller filmar vi på våra aktiviteter. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer kan du meddela detta när du kommer dit.
Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter.

Frågor?

Daniel Rencrantz

Enhetschef

+46 8 473 31 84

daniel.rencrantz@vinnova.se