Informationsmöte och pitchning om utmaningsdriven innovation och internationell IKT

Luleå, LKAB-salen (A117) på Luleå tekniska universitet tor 30 nov 2017 kl. 13:00-15:30

Kom till detta informationsmöte om utmaningsdriven innovation och internationell informations- och kommunikationsteknik (IKT)! Pitcha er idé för att hitta möjliga projektparter eller lyssna på andras idéer och mingla med innovatörer.

På detta informationsmöte presenterar Sofia Norberg och Andreas Allström från Vinnova utlysningar för projekt inom utveckling, forskning och innovation. De berättar om utmaningsdriven innovation (UDI/Agenda 2030), internationell IKT och ger feedback i en avslutande projektidépitchning med deltagare som anmält idéer i förväg.

Internationell IKT innefattar i det här fallet utlysningarna Eureka-kluster ITEA3, Celtic-Plus, SMART, Euripides2 samt Eurostars, ECSEL och Horizon 2020.

Efter presentationerna om utlysningarna har företag, forskare eller publika organisationer möjlighet att pitcha projektidéer och sedan mingla för att hitta projektpartners som behövs för att förverkliga en ansökan. Detta är en utmärkt möjlighet att presentera en idé som skulle kunna bli ett projekt och direkt få kontakt med projektpartners och finansiärer!

Program

  • Introduktion - 13.00-13.10
  • Vinnova presenterar utlysningar och program samt besvarar frågor om dessa - 13.10-15.00
  • Pitch och mingel om projektidéer - 15.00-15.30

Pitchen görs med en presentation som får vara maximalt 90 sekunder. Pitchen ska e-postas i form av en PDF-fil enligt nedan.

Anmälan

Anmälan görs via e-post till john.lindstrom@ltu.se senast 28 november. Om ni önskar pitcha – ange detta i anmälan och skicka er pdf till oss senast 28 november till samma e-post adress.

Hitta på Luleå tekniska universitet!  - sök efter LKAB.

Ibland fotograferar eller filmar vi på våra aktiviteter. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer, kan du meddela detta när du kommer dit.
Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter.

Frågor?

Andreas Allström

Handläggare

+46 8 473 30 93

andreas.allstrom@vinnova.se

Sofia Norberg

Handläggare

+46 8 473 32 95

sofia.norberg@vinnova.se