Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Agil transformation: Hur gör vi det?

Arrangör: Expertgruppen för Digitala investeringar i samarbete med Vinnova  Stockholm, Lokal: Nobel mån 27 nov 2017 kl. 08:30-10:30

Välkommen till ett frukostseminarium om agilt arbetssätt. Få inspiration, kunskap och erfarenhet av agila förändringsprocesser, både från privat och offentlig sektor.

Webbsändning

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att se videoklipp från YouTube. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Se videon på separat webbplats i separat fönster

Frukostseminariet riktar sig till dig som har en ledande och styrande roll inom det offentliga eller dig som jobbar med utveckling och strategisk It inom de myndigheter som berörs av Expertgruppens uppdrag. Men alla alla som är intresserade av området inom offentlig sektor är välkomna.

Program

08:30 - 09:00 Registrering och frukost

09:00 - 09:10 Välkomna och introduktion

09:10 - 09:40 Martin Johansson föreläser om SEB:s agila transformation
Martin Johansson är CIO & Head of IT and Operations på SEB med lång erfarenhet av förändringsarbete; de senaste 6 åren med särskilt fokus på den digitala förändringen i banken. Han har tidigare arbetat som landschef för Citibank i Kanada och Portugal och har arbetat inom SEB i olika roller de senaste 12 åren. Martin Johansson är ledamot i Expertgruppen för digitala investeringar.

09:40 - 10:10 Anna Eriksson föreläser om Lantmäteriets agila resa
Anna Eriksson är utvecklingsdirektör på Lantmäteriet med lång erfarenhet av att utveckla och implementera ny teknik i organisationer. De senaste åren har hon arbetat med att öka värdet av IT-verksamhetens leveranser genom en kultur baserad på systemsyn och har byggt upp en enhet för innovation och digital utveckling. Hon har tidigare arbetat med utveckling och driftsfrågor på ICA, Ericsson, Comviq och Tele2.

10:10 - 10:25 Diskussion och reflektion

10:25 - 10:30 Avslutning

Anmälan

Anmäl dig senast 22 november kl. 12.00 genom att skicka ett mejl till giusi.mulara@regeringskansliet.se med dina kontaktuppgifter och vilken organisation du tillhör.

Föreläsningen är webbsänd

Om du inte kan vara på plats kommer du kunna se föreläsningen via webbtv.

Ibland fotograferar eller filmar vi på våra aktiviteter. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer, kan du meddela detta när du kommer till oss.

Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter.

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att se kartor från Google Maps. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Stockholm N: 59.3332176 E: 18.060984400000052 (Visa på karta)

Frågor?

Adrian Solitander

Handläggare

Senast uppdaterad 30 oktober 2017

Statistik för sidan