Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Inspirationsmöte om Vinnväxt 2019

Arrangör: Vinnova Stockholm tor 5 okt 2017 kl. 09:30-12:00

Välkommen på inspirationsmöte om utlysningen Vinnväxt 2019 - hållbar tillväxt i regioner. På mötet kommer du att få information om utlysningen och du får även ta del av erfarenheter från representanter som varit med och drivit Vinnväxtinitiativ.

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att se videoklipp från YouTube. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Se videon på separat webbplats i separat fönster

Mötet kommer att webbsändas på vår webbplats och finnas tillgängligt i efterhand.

Under inspirationsmötet kommer vi att förtydliga syftet med programmet och utlysningen. Du kommer också att få information om bland annat ansökans innehåll, våra krav samt ansöknings- och bedömningsprocessen. En representant från ett pågående Vinnväxtinitiativ kommer finnas på plats för att berätta om sina erfarenheter från ansökningsprocessen och uppstarten av initiativet.

Vi kommer även att ge vår bild av vad Agenda 2030 innebär för Vinnova och Vinnväxt.

Program

9.30 Anmälan och macka

10.00 Mötet börjar

12.00 Lätt lunch

Om du vill ha lunch meddelar du det vid anmälan.

Ibland fotograferar eller filmar vi på våra aktiviteter. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer, kan du meddela detta när du kommer till oss.

Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter.

Dokument

Här kan du ta del av dokumentationen från mötet.

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att se kartor från Google Maps. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Stockholm N: 59.3332176 E: 18.060984400000052 (Visa på karta)

Frågor?

Andrea Råsberg

Handläggare

+46 8 473 31 59

Moa Eklund

Handläggare

+46 8 473 32 89

Senast uppdaterad 31 augusti 2017

Statistik för sidan