Informationsmöte om uppdraget att analysera utmaningsdriven innovation

Arrangör: Vinnova Stockholm, Nobel fre 27 okt 2017 kl. 10:00-11:00

Vinnova bjuder in till informationsmöte i samband med upphandlingen av uppdraget "Att analysera utmaningsdriven innovation". Syftet med mötet är att gå igenom förfrågningsunderlaget och svara på frågor.

Uppdraget ger en unik möjlighet att få analysera några av de mest komplexa och spännande projekten i Vinnovas portfölj då de möter en rad olika samhällsutmaningar.

Fokus för uppdraget är att analysera utmaningsdriven innovation med utgångspunkt i projektportföljen och programmets styrande dokument såsom program- och utlysningstext.

Se vinnova.se/udi, för att förstå projektens innovationsresa och vilket avtryck projekten och programmet gör; det vill säga om och hur projekten och programmet bidrar till systemförändring,

Eventet vänder sig till konsulter, forskare och andra som kan tänkas ha en förmåga att på ett effektivt sätt kunna analysera och sammanställa stora datamängder och dra slutsatser.

Ibland fotograferar eller filmar vi på våra aktiviteter. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer, kan du meddela detta när du kommer dit.
Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter.

Frågor?

Daniel Rencrantz

Enhetschef

+46 8 473 31 84

daniel.rencrantz@vinnova.se