Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Informationsträff: Innovationer för den åldrande befolkningen

Stockholm, Vinnova ons 16 aug 2017 kl. 13:00-15:00

Vinnova planerar att tillsammans med Ministry of Science and Technology of China (MOST) öppna en gemensam utlysning inom hälsa – Innovationer för den åldrande befolkningen. Tyvärr är mötet fullt men går att följa via webbsändning.

Dokumentation från mötet

MOST kommer till Sverige i slutet av augusti och innan det önskar vi träffa er som är verksamma inom området life science och hälsa. Syftet med träffen är att skapa en tydlig bild vilket intresse svenska företag har för ett samarbete med Kina och hur detta intresse ser ut.

Webbsändning

Eftersom det har varit ett stort intresse för mötet så är det fulltecknat på på plats. Det ges däremot möjlighet att följa via webbsändning på den här sidan. Ingen förhandsanmälan krävs.

Program

12.00 Lättare lunch och mingel

13.00 Välkommen och presentation av utlysningen

- Inspel från deltagarna vilka intressen som finns för ett samarbete med kinesiska aktörer

- Diskussion hur svenska aktörers intresse ser ut

Ibland fotograferar eller filmar vi på våra aktiviteter. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer, kan du meddela detta när du kommer till oss.

Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter.

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att se kartor från Google Maps. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Stockholm N: 59.33266709999999 E: 18.061120500000015 (Visa på karta)

Frågor?

Emelie Falk

Handläggare

+46 8 473 31 77

Ciro Vasquez

Handläggare internationell verksamhet

Senast uppdaterad 20 juni 2017

Statistik för sidan