Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Innovation och samverkan inom digitalisering, entreprenörskap och hållbarhet

Arrangör: Vinnova med flera Helsingborg, Lunds Universitet, Campus, Helsingborg tor 18 maj kl. 09:00 - fre 19 maj 2017 kl. 16:30

Välkommen till konferensen Högskola och samhälle i samverkan med temat digitalisering, entreprenörskap och hållbarhet.

Konferensen är till för dig som har idéer, kunskap, ambitioner, kontakter, frågor, tankar, erfarenhet och engagemang. Du finns i högskolevärlden, i näringslivet, på myndigheter, kommunala eller regionala verksamheter eller inom politiken.

Konferensens teman denna gång handlar om gränssnitten mellan digitalisering, entreprenörskap och hållbarhet. Vilka exempel kan vi se på behovsdriven och innovationsdriven samhällsutveckling i dessa skärningspunkter?

Vinnova kommer att medverka i konferensen.

Läs mer om konferensen på Lunds universitets webbplats.

Ibland fotograferar eller filmar vi på våra aktiviteter. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer, kan du meddela detta när du kommer till oss.

Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter.

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att se kartor från Google Maps. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Helsingborg N: 56.0388326 E: 12.698671999999987 (Visa på karta)

Frågor?

Om du har frågor är du välkommen att kontakta:

Maria Landgren

Senior Program Manager

+46 8 473 31 56

Jonny Paulsson

Handläggare innovationsupphandling

+46 8 473 32 42

Senast uppdaterad 28 februari 2017

Statistik för sidan