Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Hur förändrar digitaliseringen finansmarknaden?

Arrangör: Vinnova Stockholm tis 9 maj 2017 kl. 09:00-11:00

Välkommen till lansering av rapporten Fintech: den digitala transformeringen av finansmarknadenden. Få en översikt över hur nya affärsmodeller, ny teknik och reglering påverkar den finansiella sektorn. Hur ser marknaderna ut, vilka aktörer driver förändringen och hur påverkas företagen?

Webb-tv

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att se videoklipp från YouTube. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Se videon på separat webbplats i separat fönster

Inspelning från seminariet Hur förändrar digitaliseringen finansmarknaden?

Under seminariet får du en överblick av de senaste årens stora förändringar inom finansbranschen. Hör hur nya digitala lösningar, ökad mobilitet, nya sätt att handla och nya former av kommunikation har gett snabbare, tillgängligare och billigare sätt att betala, låna och spara.

Fintech är ett begrepp för digitaliseringen av finansmarknaden. Rapporten Fintech: den digitala transformeringen av finansmarknadenden har utförts av Blue Institute inom ramen för projektet Framtida tillväxtmöjligheter för Sverige.

Medverkande

Benjamin Ståhl, Blue Institute

Per Bolund, Finansmarknads- och konsumentminister, biträdande finansminister

Kristina Söderberg, SEB

Matthew Argent, Stockholm fintech hub

Anmälan

Anmälan sker genom att kontakta Emma Bäcke på emma.backe@vinnova.se senast den 5 maj.

Ibland fotograferar eller filmar vi på våra aktiviteter. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer, kan du meddela detta när du kommer till oss.

Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter.

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att se kartor från Google Maps. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Stockholm N: 59.3332176 E: 18.060984299999973 (Visa på karta)

Frågor

Emma Bäcke

Handläggare

+46 8 473 30 14

Senast uppdaterad 2 maj 2017

Statistik för sidan