Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Innovationsvecka inom EUREKA om smart teknik

Arrangör: EUREKA El Prat de Llobregat, Barcelona International Conventions Center, Barcelona mån 15 maj kl. 09:00 - fre 19 maj 2017 kl. 17:00

Välkommen till en vecka där du kan möta, dela och diskutera idéer och finansiering för smart teknik. Under veckan har du möjlighet att höra föreläsningar och framgångssagor, besöka utställningar samt delta i workshops och match making mellan företag.

Under innovationsveckan kan du ta del av kunskaper och bästa praxis och nätverka med fler än 1000 representanter från småföretag, den akademiska världen, myndigheter, finansiärer och beslutsfattare. Det innebär en fantastisk möjlighet att hitta finansiering till just ditt företag.

Under veckan delas också EUREKA Innovation Award 2016/17 ut till tre innovativa företag.

Det här årets innovationsvecka fokuserar på smart teknik, men du kan också få mer information om de internationella samarbetsmöjligheterna inom EUREKA-nätverkets olika program.

Eventet vänder sig till alla som har innovation som central del i verksamheten, till exempel företag, myndigheter, universitet och branschorganisationer.

Sök resebidrag

Open EUREKA Innovation Week är ett utmärkt tillfälle för svenska små och medelstora företag att visa upp och diskutera innovativa idéer med potentiella projektpartners. Representanter från svenska små och medelstora företag som vill vara med på plats i Barcelona kan därför söka resebidrag från Vinnova. Bidraget kan täcka resa och hotell men inte deltagaravgifter, lön eller traktamente.

Läs mer och ansök om resebidrag

Vad är EUREKA?

EUREKA är ett internationellt samarbetsnätverk för marknadsnära forskning, teknisk utveckling och innovation med fokus på små och medelstora företag. Open EUREKA är ett initiativ hjälpa europeiska företag att bli globala och nå utanför EU.

Ibland fotograferar eller filmar vi på våra aktiviteter. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer, kan du meddela detta när du kommer till oss.

Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter.

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att se kartor från Google Maps. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

El Prat de Llobregat N: 41.297445 E: 2.083294099999989 (Visa på karta)

Frågor?

Om du har frågor är du välkommen att kontakta:

Elisabet Nielsen

Enhetschef

+46 8 473 31 07

Senast uppdaterad 27 mars 2017

Statistik för sidan