Offentliga rummet

Sundsvall, Quality Hotel tis 30 maj kl. 09:00 - tor 1 jun 2017 kl. 14:45

Välkommen till Offentliga rummet i Sundsvall - konferensen som ska ge inspiration till hur vi tillsammans kan skapa en smartare välfärd med hjälp av digitalisering.

Konferensen hålls på Quality Hotel 30 maj till 1 juni och inleds med en nätverksdag där deltagare ges möjlighet att gå på djupet i utvalda frågor och nätverka om olika ämnen. Den 31 maj och 1 juni arrangeras 49 olika seminarier och fyra gemensamma pass med flera inspirerande talare.

Även om du inte ska delta på nätverksdagen 30 maj är du mycket välkommen till konferensen redan på tisdag eftermiddag. Klockan 18.30 har vi ett spännande pass om välfärdens utmaningar med bland andra Anders Ekholm och Roger Molin. Efter det blir det mingelkväll med mat och dryck. Allt detta ingår i din konferensavgift och då är du redan på plats när själva konferensen startar onsdag morgon.

Ibland fotograferar eller filmar vi på våra aktiviteter. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer, kan du meddela detta när du kommer till oss.
Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter.